ZOMERBAL

Burgemeester Philippe Close nodigt uw bewoners samen met hun familie en vrienden uit op het ZOMERBAL toegankelijk voor iedereen en vooral voor iedereen die niet zo jong meer is. MAANDAG 15 .08 VAN 14 TOT 20 U IN HET BETOVERENDE GROENE DECOR VAN DE VAUXHALL (in het Warandepark, achter het Koninklijk Parktheater – toegang via de rechterkant van het theater).


In deze overdekte buitenruimte staan feestelijke activiteiten op maat op het programma: dansles en deejay die de onvergetelijke hits uit de jaren ‘70 en ‘80 zal draaien. Een tussendoortje is aangeboden bij aankomst. Daarna zijn er drankjes en zoete en hartige snacks tegen democratische prijzen. Als kers op de taart is er een verrassingsact: een mystery guest die live zijn grootste hits komt zingen!


Het evenement is gratis toegankelijk, ook voor mensen met beperkte mobiliteit. Er wordt gezorgd voor schaduwrijke zitplaatsen en er is drinkwater beschikbaar. Reserveren verdient sterke aanbeveling.


Stuur vóór 10 augustus een e-mail naar invitation@bmeo.be met vermelding van het geschatte aantal inwoners of leden en hun begeleiders die mogelijk aan het evenement zullen deelnemen. Wij zorgen voor gratis vervoer tussen uw instelling en de Vauxhall (heen en terug).

Wij nemen in dat verband contact met u op zodra wij uw reservering hebben ontvangen.