HITTEGOLFPLAN 2022

Hulp, informatie of raad nodig om de zomer door tekomen ? Blijf niet alleen met je vragen !

De Buurthuizen, in partnerschap met het OCMW en de Stad Brussel, staan klaar om een hittegolfplan in werking te kunnen stellen van mei tot september. Een telefonische permanentie is voorzien tijdens de kantooruren en oproepen en bezoeken aan huis hebben plaats tijdens periodes van warm weer.

Iedere geïsoleerde persoon die zich in een precaire of afhankelijke toestand bevindt, kan zich inschrijven of zich laten inschrijven via het gratis telefoonnummer 0800/35.550, om te kunnen genieten van de diensten die aan het plan verbonden zijn. Er is eveneens een faxnummer (02/218.32.48) en een e-mailadres (info@lmdq.be) ter beschikking voor de slechthorenden of diegenen die het moeilijk hebben om zich uit te drukken. De teams van de Buurthuizen zijn beschikbaar en kunnen helpen.

Schrijf u in of neem contact op met uw Buurthuizen.