#sharethecolor

De derde editie van de campagne #sharethecolor gaat door in mei, de maand van de Pride. Deze campagne wordt gevoerd door equal.brussels, de directie gelijke kansen van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel.De belangrijkste doelstellingen van deze editie zijn:
– de Brusselaars aanmoedigen bondgenoten te worden van LGBTQIA+ personen;
– LGBTQIA+ inclusieve buurten stimuleren, vooral voor de minst zichtbare en kwetsbaarste personen, namelijk lesbiennes, trans- en interseksepersonen, etnisch-culturele minderheden en mensen van verschillende leeftijden.

Dit jaar ligt de nadruk op de inclusie van LGBTQIA+ personen in de Brusselse wijken.

Er komt een postercampagne in de metro’s, trams en bussen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, een socialmediacampagne met de steun van Brusselse influencers.

Dit jaar wil sharethecolor ook LGBTQIA+ inclusieve buurten stimuleren. Er zullen evenementen plaatsvinden in 3 Brusselse wijken (Elsene, Molenbeek en Schaarbeek), alsook een evenement in Brussel centrum voor IDAHOT. De 4 evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Girls Heart Brussels. Meer info.

De Brusselse Hoofdstedelijke Regering heeft, onder impuls van de Staatssecretaris voor Gelijke Kansen, een actieplan goedgekeurd dat gericht is op de inclusie van LGBTQIA+ personen. De sharethecolor-campagne is een belangrijke actie in dit plan. Meer informatie over het plan.

De derde editie van de campagne #sharethecolor gaat door in mei, de maand van de Pride. Deze campagne wordt gevoerd door equal.brussels, de directie gelijke kansen van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel.De belangrijkste doelstellingen van deze editie zijn:
– de Brusselaars aanmoedigen bondgenoten te worden van LGBTQIA+ personen;
– LGBTQIA+ inclusieve buurten stimuleren, vooral voor de minst zichtbare en kwetsbaarste personen, namelijk lesbiennes, trans- en interseksepersonen, etnisch-culturele minderheden en mensen van verschillende leeftijden.

Dit jaar ligt de nadruk op de inclusie van LGBTQIA+ personen in de Brusselse wijken.

Er komt een postercampagne in de metro’s, trams en bussen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, een socialmediacampagne met de steun van Brusselse influencers.

Dit jaar wil sharethecolor ook LGBTQIA+ inclusieve buurten stimuleren. Er zullen evenementen plaatsvinden in 3 Brusselse wijken (Elsene, Molenbeek en Schaarbeek), alsook een evenement in Brussel centrum voor IDAHOT. De 4 evenementen worden georganiseerd in samenwerking met Girls Heart Brussels. Meer info.

De Brusselse Hoofdstedelijke Regering heeft, onder impuls van de Staatssecretaris voor Gelijke Kansen, een actieplan goedgekeurd dat gericht is op de inclusie van LGBTQIA+ personen. De sharethecolor-campagne is een belangrijke actie in dit plan. Meer informatie over het plan.