Cultureel Partnerschap

ALS ONDERDEEL VAN ONZE CULTURELE SAMENWERKING MET BOZAR

DANSER BRUT

Van 24 septembre 2020 tot 10 januari 2021

Danser brut tracht verbanden bloot te leggen tussen dans en onwillekeurige of repetitieve bewegingen. De expo onderzoekt verschillende expressievormen van het lichaam, het gezicht en de handen als een vertaling van hoe men in de wereld kan staan. Doorheen een intrigerende mix van Art Brut, moderne en hedendaagse kunst, medische archiefdocumenten, filmfragmenten, etc., tart de expo elke categorisatie.

https://www.bozar.be/fr/activities/160250-danser-brut

HOTEL BEETHOVEN

Van 13 oktober 2020 to 17 januari 2021

250 jaar na zijn geboorte is Ludwig van Beethoven meer dan ooit een icoon. Te midden van alle vieringen ter gelegenheid van zijn ‘verjaardag’ opent BOZAR de deuren van HOTEL BEETHOVEN. Deze tentoonstelling over de componist, zijn muziek en ideeën belicht hoe Beethoven ook vandaag nog relevant voor ons blijft. Als uitzonderlijke muzikale vernieuwer vormt hij meteen ook het vertrekpunt voor vragen over de democratische en fysieke kracht van klank.

https://www.bozar.be/fr/activities/163186-hotel-beethoven


Rondleidingen beschikbaar / neem contact op met uw buurthuis.