Verdeling van mondmaskers

De Stad Brussel gaat vanaf maandag 22 juni 2020 over tot een tweede verdeling van herbruikbare mondmaskers. Sinds 4 mei 2020 is het dragen van een bescherming voor mond en neus verplicht in het openbaar vervoer. Een mondmasker is ook aanbevolen in de openbare ruimte en als de sociale afstand niet kan worden gegarandeerd.

 

Vanaf maandag 22 juni 2020 ontvangt u zowel voor uzelf als voor de mensen onder uw dak een masker. Ga met uw identiteitskaart naar één van de 14 geopende Buurthuizen: Anneessens, Bruyn, Washuis, Trefpunt Lips, Haren, Marollia, Mellery, Zuid, Millenium, Model, Noord-Oost, Krakeel, Nachtegaal, Secretariaat van de Buurthuizen.

Opgelet: de Buurthuizen Borgval, Pijl, Zinnik en Willems maken geen deel uit van het distributienetwerk voor maskers. Om het Buurthuis bij u in de buurt te vinden:

De Buurthuizen zijn open, maar het is altijd beter om te bellen voordat u komt. Op vrijdag zijn de Buurthuizen om 16u30 gesloten.

Opgelet: bij senioren (65-plussers) worden geen mondmaskers meer in de brievenbus verdeeld. Familieleden kunnen wel het mondmasker voor hen afhalen.

Meer informatie : https://www.brussel.be/mondmaskers